Az elmúlt több mint 20 évben számtalan „mindentudó” vezetővel találkoztam. Itt olyan tehetséges, nyitott hölgyeket ismertem meg, akikkel inspiráló volt együtt gondolkodni. Megtiszteltetés, hogy azt élhettem meg; „tudtam adni”. Azt kívánom, tartsátok meg nyitottságotokat. És biztos vagyok benne, hogy hozzájárultok egy kooperatív vezetési kultúra kialakulásához.
— Sági György,  hálózatkutató

Ma még női vezetőként szokatlan érzés számomra nők előtt beszélni, beszélgetni. Sajnos. Egy női vezető többnyire ahhoz van edződve, hogy férfiak között méretik meg, férfiakkal versenyez vagy éppen kooperál. Éppen ezért egy ambiciózus, világlátott női üzleti hálózat létrehozása létfontosságú, és örülök, hogy a tapasztalataimból adhattam át számukra. A befogadó és nyitott tekintetek arra engednek következtetni és abban engednek hinni, hogy ez a szokatlan érzés hamarosan a múlté lehet. Drukkolok és örömmel támogatom őket!
— Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezetője

Előadóként a legjobb érzés kapni a hallgatóságtól. A BWN-es csapat képes volt ezt megadni. Az odafigyelés, az egymás iránti érzékenység, a tanulási vágy együtt eredményezték azt a helyzetet, hogy egy fárasztó nap végén is feltöltve mehettem haza
— Dr. Németh Zoltán (TEDxWoman szakmai felkészítő, PestBeszéd Retorika Klub alapító-elnök, felsővezetői szakmai coach