DIVINE SOULS' MISSION #BaliraMegyek

Júliusi vendégeink Hegyi Ivett, Lukács Zsuzsanna és Maximovits Anett voltak, akik szerelemprojektjükről, a Divine Souls’ Mission-ről meséltek nekünk. Céljuk, hogy valódi értéket teremtsenek a közösségi utazás megreformálásával.

A projekt pilot-jaként 2019. október 23 - november 1. között 10 napos inspirációs tábort szerveznek Balira, 12 magyar nő részvételével. A magyar piacon hiánypótló szolgáltatásukkal elsősorban azokat a nőket szólítják meg, akik kiszakadnának a mindennapok mókuskerekéből és zajból, teret adva új impulzusoknak és a hosszú távú feltöltődésnek. Mindezt egy földrajzilag és kulturálisan is távoli helyen, ahol esélyük nyílik megélni a lecsendesedést, hogy feltöltődve, új impulzusokkal gazdagodva térjenek haza.

Az este rendhagyó módon egy közös meditációs gyakorlattal kezdődött, Anett vezetésével, aki a frangipáni illóolaj bevetésével, segített nekünk megérkezni a jelen pillanatba.

A beszélgetés során meséltek nekünk a közös munka kezdetéről, a hármas együttműködés előnyeiről, a több kontinensen és időzónán átívelő megbeszéléseikről és hosszú távú terveikről is - mi pedig izgatottan hallgattuk, hogy milyennek álmodták meg az első inspirációs tábort.

Nagyon drukkolunk Nektek, sok sikert lányok!