MENTORING PROGRAM 2017

Igazán büszkék vagyunk a régóta dédelgetett és idén végre megvalósuló Mentoring programunkra. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket, hogy ez az álom létrejöhessen!

"A Hungarian Business Leaders Forum - HBLF elindította Y-Mentoring programját a BWN Business Women's Network-kel együttműködve. A vállalatok közötti mentor program célja, hogy az Y generációs női szakembereknek nyújtson eligazodást és fejlődést a szakmai életben.

A program egy „RAPID RANDIVAL” indult a HBLF Sokszínűség Hetének (Európai Sokszínűségi Karta Magyarország) keretein belül, ahol személyesen ismerkedhettek meg a mentorok és mentoráltak, ezzel is előkészítve a lehető legjobb párok kialakítását szimpátia és szakmai érdeklődés alapján. Az esemény moderátora Juhos Andrea, a Lee Hecht Harrison Magyarország ügyvezető partnere, és Csontos Tímea voltak.

Az esemény támogatója a MetLife volt.

Az Y-Mentoring program egy éves ideje alatt több alkalommal találkoznak majd a mentorok és mentoráltak, ahol az elérni kívánt célokat, valamint az inspiráló beszélgetések témáját a párok közösen, szabadon választják meg."

(forrás: Hungarian Business Leaders Forum - HBLF)