Czakó Borbálával kerekasztal

Mindannyian izgatottan vártuk, hogy az este folyamán megtudjuk a tökéletes karrier és a nemzetközi siker receptjét Magyarország egyik legsikeresebb üzletasszonyától, Czakó Borbálától, aki az Ernst & Young Tanácsadó Kft. globális igazgatója, valamint a Hungarian Business Leaders Forum elnöke.

Borbála a közvetlen hangvételű, könnyed beszélgetés során megosztotta velünk izgalmas karrierútját, elmesélte, hogyan végezte el kétgyermekes anyaként az MBA-t, töltött be vezető szerepet a Világbanknál, az EY-nál és lett londoni nagykövet. 

Ugyan a tökéletes receptet nem kaptuk meg egy az egyben, hiszen mindenkinek a saját útját kell végigjárnia, mindenesetre hozzávalókat kaptunk: a kemény munka, a saját igazunkért való kiállás, és az elénk tárulkozó lehetőségek kihasználása egészen biztosan a recept titkos összetevői között szerepel. 

Az élet sokszor váratlan fordulatokat vesz és sok kihívás elé fog minket állítani, de a Czakó Borbálától hallott történetek is sokáig fognak minket inspirálni a céljainkért való küzdelemben.