Hegedűs Évával kerekasztal

Hegedüs Éva személyiségének ereje feltűnik a Forbes magazin hasábjain, interjúk köntösében és nagy szerencsénkre a BWN csapata előtt is. Nevéhez köthető a Földhitel és Jelzálogbank megalakításában való részvétel, a Gazdasági Minisztréiumban folytatott magyarországi energetikai szektor liberalizációs szabályozási munka és talán a szívéhez legközelebb álló jelenlegi banki munkássága. A Gránit Bank Zrt. igazgatójától nem csak a jövőre vonatkozóan kaptunk csomagot, hanem az eddigi törekvéseink, egyéni megmozdulásaink újragondolásához is. Hiszen pályája bemutatása során a saját maga elé állított célok, mércék mind hozzá segítették ahhoz, hogy sikeres és elégedett legyen a hivatásban és magánéletben egyaránt.

Szakmai beszélgetés mellett a nőket érintő megkülönböztetések kérdéskörét is boncolgattuk. Ennek kimenetelét az alábbi idézettel foglalnám össze: „Egész egyszerűen nem tudnak elmenni sörözni, nem tudnak elmenni vadászni, nem tudnak leülni kártyázni.”

Fő üzenetként pedig, hinni kell abban, hogy ha keményen küzdünk az álmainkért, útközben a szerencse is mellénk szegődik.